MINIFERIE OG EN WEEKENDTASKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: H&M (SIMILAR HERE) Knit: Sparkz (HERE) Jeans: H&M Trend – Old season (SIMILAR HERE) Boots: Adax (HERE) Bag: Sørensencph (HERE)

Jeg har pakket forårstøj, læderjakke, solbriller, løbesko og alt det der, og er SÅ klar til at tilbringe de næste fem dage på Mallorca. Egentlig startede jeg allerede rejsen i går eftermiddags, da jeg satte kursen mod Fyn. Vi skal flyve fra Hamborg her til formiddag, så det ville nok blive liiiidt presset, hvis jeg først skulle afsted fra København nu 😉 Jeg er stadig lidt bagud med et par ting og sager, efter weekendens blog-nedbrud og havde nok håbet, at jeg kunne være mere klar til at holde ferie. Men sådan er det og jeg skal jo slet slet ikke klage. I virkeligheden skal jeg bare være glad og taknemmelig over, at jeg i princippet kan arbejde over hele verden. Det forsøger jeg altid at sige til mig selv, når jeg er presset med tiden.

Har I forresten set min nye taske? Det er mere eller mindre den perfekte weekendtaske og den kan lige præcis rumme de vigtigste ting. Hvad der er endnu mere smart er, at den både kan bruges som rygsæk og som skuldertaske. Personligt synes jeg, at den er pænest som skuldertaske og jeg bliver altså aldrig en rygsæk-type. MEN hvis man har armene optaget af andre ting, så er det altså rart at have muligheden 😉 Den er fra mærket Sørensen og findes også i en flot blå farve.

Det ville være rart hvis jeg kunne skrive, at jeg havde planlagt en masse indlæg til de kommende dage. Sandheden er, at jeg ikke har planlagt et eneste 😉 Heldigvis har jeg computeren med og det vil være synd at sige, at vores program er pakket. Jeg tjekker ind igen så snart det er muligt og husk at jeg stadig tager imod alle gode tips til Mallorca.

rigtig god onsdag til jer ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments