EN LYSERØD SØNDAG & EN UDFORDRENDE WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKnit: Custommade (HERE) Shirt: Zara (HEREJeans: Samsøe Samsøe Boots: ADAX (HEREBag: A.P.C (HERE)

Hej venner! Hold da fast for en weekend. Bloggen har været nede og det har I nok bemærket på diverse sociale medier, hvor jeg næsten ikke har snakket om andet. Jeg synes altså godt nok, at jeg har været hårdt ramt af tekniske udfordringer den seneste tid, men lad os da håbe at det her var den sidste omgang.

Nu skal det selvfølgelig ikke lyde som om, at mit lille univers her, er verdens omdrejningspunkt. Det er nok kun i min lille verden 😉 Men så er det altså også intet mindre end rigtig t.r.æ.l.s når den slags sker. Især når det sker i weekenden og de eneste der kan hjælpe dig, sjovt nok holder fri. Når det kommer til teknik, så er min tålmodighed bare noget nær lig nul.

Nok om det og nok brok for i dag. Bloggen tilbage, lad os håbe at det forbliver sådan og lad os så snakke om noget lidt sjovere: Billederne her er fra i går, hvor jeg tog ud i den virkelige verden. Både for at tænke på noget andet, men også for at kigge lidt på et tøjsalg i Kødbyen.

Fordi foråret så småt er begyndt at vise sig, hoppede jeg i min nye cardigan fra Custommade. Er den ikke bare fin? Jeg ELSKER virkelig deres nye kollektion, som bare er proppet med fine og feminine styles. Jeg kunne seriøst købe 90% af deres webshop.

De næste par dage får jeg travlt. Rigtig travlt, for jeg er pokkers langt bagud med alt pga. weekendens lille uheld. Jeg tjekker selvfølgelig ind igen snart, for I kan tro at jeg har savnet jer og lidt af voldsomme blog-abstinenser.

Kan I have en skøn mandag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments