MIAMI VIBES

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: Muthe (HERE) Sweatshirt: Pieces (HERE) Trousers: Samsøe Samsøe (Old season) Bag: Balenciaga (HERE) Shoes: Adax

ENDELIG weekend! Som altid er den tiltrængt og for en gangs skyld, skal jeg holde min i København. Selvom jeg også næsten altid skal arbejde lidt i weekenderne, så er det altså virkelig rart og afslappende, når alle omkring en har fri og kommer ned i gear.

I dag har jeg en del på min to-do liste, da flere ting skal lukkes, færdiggøres og afleveres, inden jeg rejser mod sydligere himmelstrøg i næste uge. Appropos rejser, har I så lige set min nye Miami-sweatshirt? Jeg tror altså aldrig at jeg bliver træt af sweatshirts og så har jeg bare en lille ting for Miami, selvom jeg faktisk aldrig har været der 😉

Billederne er fra i går, hvor jeg var på farten heeeeeele dagen. I kan se glimt af det hele i min story på snapchat (Miekirstine) jeg bliver bedre og bedre til at være aktiv derinde og har også overvundet min frygt for at tale ind i kameraet 😉

Kan I have en skøn lørdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments