EN SÆRLIG GOD DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Cashmere knit: Sparkz (HERE) Trousers: Storm & Marie Bag: A.P.C  Boots: Vagabond (HERE) Necklace: HVISK X Fredes blog

Sådan så jeg ud i går, som skulle vise sig at blive en rigtig dejlig dag. Selvom jeg var på farten det meste af tiden og havde et så tætpakket program, at jeg lige skulle holde tungen lige i munden. Men sådan trives jeg nu også bedst.

først og fremmest blev dagen ikke mindre herlig af, at jeg endelig fik gjort mit opskriftindex fint og flot. Vejret var forårsagtigt igen igen, jeg fik installeret photoshop på min Mac – noget jeg virkelig har savnet, siden jeg købte den i efteråret og nu kan mine billeder endelig blive præcis som jeg gerne vil have dem.

Sidst men ikke mindst, var jeg også iført hele tre ny ting. De smukkeste bukser fra Storm og Marie, som lige er landet i deres nye butik på Gothersgade. Jeg kan ikke finde dem på deres webshop, men mon ikke de er lige på trapperne? Ellers har Zalando samme model i sort. Er de ikke fine? Det er simpelthen også så skønt, at man endelig kan gå i hvide bukser igen. Det hører ligesom bare ikke sammen med vinter, sne og sjap, vel?

Min strik er med garanti en i kommer til at se mig i mange gange. Den er lavet i det blødeste og mest behagelige cashmere og i den forbindelse kan man heller ikke klage over prisen.

Til sidst bliver jeg også nødt til lige at nævne min halskæde. Den er designet af min skønne veninde og blogger-kollega Frede. På torsdag i næste uge lancerer hun nemlig sin helt egen kollektion for HVISK, som består af smykker med smilys. Jeg elsker det og er vild med, at hun altid har gang i et eller andet sejt projekt.

Nu vil jeg snart hoppe op på cyklen og sætte kursen mod et lækkert morgenmadsmøde. Det er og bliver de bedste møder. Kan I have en skøn fredag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments