DEN MAGISKE FØRSTE FORÅRSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Shirt: ASOS (HERE) Jeans: H&M Trend (SIMILAR HERE) Boots: Vagabond (HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE)

Så kom den endelig, året første forårsdag. Eller i hvert fald den første dag, hvor man fornemmer, at vinteren faktisk er et overstået kapitel og varmen og de lange dage venter lige om hjørnet. Selvom det stadig var lidt for koldt, så summede København af liv, da jeg kørte ind mod byen i går eftermiddags. Dronning Louises bro var selvfølgelig allerede proppet med mennesker og smarte typer 🙂  Selvom jeg altid har syntes, at det var et lidt skørt koncept, så gjorde det mig virkelig glad.

Som I kan se var jeg hoppet i min nye skjorte fra ASOS og allerede nu kan jeg sige, at det bliver en af mine absolutte forårsfavoritter. Den fik også rigtig mange venlige komplimenter med på vejen.

I dag har jeg endnu en lang og tætpakket dag foran mig med events og møder, så jeg må hellere se at blive klar. Husk at I kan følge med på farten henne på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn torsdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments