SØNDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: T-shirt: Gina Tricot (HERE) Jeans: Old ones from ASOS (SIMILAR HERE) Scarf: Stine Goya Boots: Ivylee (SIMILAR HERE)

Hej alle zusammen og hej mandag. Så gik endnu en weekend og som I jo nok har bemærket, så blev den tilbragt på Fyn, for mit vedkommende. Lørdag skulle jeg løbe et løb med min far. 18 km kom vi igennem og det gik som smurt, hvis man lige ser bort fra regn og slud. Det så ca. sådan her ud. Søndagen gik med hjemmelavet granola og en tur i biografen, hvor vi så Flaskepost fra P. Klart den bedste af de tre film, hvis I spørger mig.

Det var så den weekend og i skrivende stund, sidder jeg i toget på vej mod København. Det bliver et kort visit, for i morgen pakker jeg min kuffert igen og drager til Stockholm med Adidas. Hvad vi præcis skal deroppe, holder de hemmeligt, men de har vist noget at gøre med kvindernes internationale kampdag – og så løb, selvfølgelig.

Billederne er af søndagens outfit og bestod bl.a af en helt ny bluse fra Gina Tricot, som jeg købte i butikken i sidste uge. Jeg synes at den er ret fin og jeg har jo altid haft en lille svaghed, for bluser med skrift. Især hvis det er fransk 😉

Kan I have en skøn mandag. Jeg tjekker ind igen senere ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments