FABULOUS FLARE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Shirt: Zara (HERE) Jeans: Sparkz (HERE) Bag: A.P.C Boots: Vagabond (HERE)

Nu er vi næsten så tæt på weekenden, som vi kan komme og det er vi sikkert mange, som er glade for. Jeg har haft endnu en uge med fart over feltet og mange dage på farten. I går var jeg afsted fra tidlig morgen til sen aften og var altså godt træt i hovedet, da jeg kom hjem. Nok primært fordi det meste af dagen blev brugt foran skærmen, da hele mit nye blog-layout skulle sættes op.

I dag har der heldigvis være lidt mere ro på. Jeg startede dagen på smukke smukke Nimb ved Tivoli. Hvis der nogensinde skulle ske det utænkelige, at jeg skulle blive gift, så måtte festen meget gerne blive holdt der 😉 I dag var det Imedeen, som havde inviteret derind, til det super interessant oplæg om kost og sundhed og så selvfølgelig en fantastisk og yderst fotogen brunch. Se selv HER. Jeg har jo tidligere været svært glad for deres kosttilskud til håret og negle og derfor glæder jeg mig ekstra meget til at teste deres tilskud til huden.

Billederne her er også skudt inde på Nimb. Det er jo ikke så ofte at jeg skyder billederne inden døre, men det er jo om at udnytte det, når man er i så fine omgivelser.

I morgen tager jeg så småt hul på weekenden. Faktisk tager jeg til Fyn igen igen, fordi jeg skal deltage i et løb på lørdag, sammen med min far. Distancen er 18 km og der er jo ingen vej udenom, hvis jeg skal gennemføre det der maraton til Maj.

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments