NYT LAYOUT & NYT OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Coat: Envii Shirt: Pieces (HERE) Jeans: H&M Trend (SIMILAR HERE) Boots: Vagabond (HERE) Bag: A.P.C

ENDELIG er mit nye design i luften og jeg er tilbage på bloggen. Jeg har nærmest følt mig helt handicappet uden 😉 Kan I lide? Og kan I se det? Hvis ikke, så skal I bare lige opdatere jeres browser et par gange.

Som det jo er med den slags, så er der stadig nogle ting, som skal rettes af hist og her. F. eks arbejder vi lige nu på at få et fantastisk layout til mit opskrift og rejseindex, men den slags er lidt mere kompliceret, end som så. Det skal nok blive godt og jeg har heldigvis nogle dygtige (og tålmodige) mennesker til at hjælpe mig.

Den skulle også meget gerne fungere til Mobil og tablet igen, hvilket I er mange der har efterspurgt. Hvis I oplever problemer, eller hvis der er noget der er irriterende, så vil jeg være yderst taknemmelig for jeres feedback

OLYMPUS DIGITAL CAMERABillederne er forresten top-akturelle og skudt på smukke Christianshavn, hvor jeg har tilbragt hele dagen, hos mit bureau Buzzanova og jeg sidder her stadig i skrivende stund. Formiddagen fik med en video-workshop, hvor jeg heldigvis blev en del klogere, så nu får I sikkert også snart til lidt flere videoer herinde. Eftermiddagen er gået med at bloglayoutet, så jeg er ved at være godt træt i hovedet.

Håber I har haft en dejlig dag derude 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments