WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Jacket: MbyM (HERE) Dress: Stella Nova (HERE) Boots: Vagabond (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Sjældent har en weekend været så tiltrængt, som denne og sjældent har jeg haft en weekend, med så få planer. Jeg har selvfølgelig en lejlighed, der virkelig trænger til en oprydning, et momsregnskab der skal laves inden tirsdag og et par emails jeg skylder et svar. Men jeg har ikke noget bestemt tidspunkt, hvor det skal gøres og det er virkelig rart.

I aften kommer min veninde til middag og jeg glæder mig ikke kun til at se hende, men også til at arbejde lidt i mit køkken. Jeg har ikke lavet mad siden mandag, så jeg tror at den får hele armen. I morgen skal jeg løbe marathontest, så det er helt fint med en stile og rolig aften hjemme.

Billederne her er fra i går formiddags, på smukke smukke Frederiksberg, hvor jeg var inviteret til Solcreme-event med Vichy.  Jeg var hoppet i sort fra top til tå, hvilket egentlig er lidt paradoksalt, eftersom jeg lige af udtalt mig om, at man aldrig ser mig i et helt sort outfit, henne på FRC-C’s blog. Man har vel et standpunkt, til man taget et nyt 😉

Kan I have den skønneste lørdag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments