TEDDY TORSDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Coat: Storm & Marie (SIMILAR HERE) Jeans: Sparkz Scarf: Modstrøm (SIMILAR HERE) Shoes: ASOS (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (SIMILAR HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg havde endnu en dag på farten. Faktisk var jeg frem og tilbage mellem Nørrebro og indre by, hele tre gange. Det har jeg heldigvis ikke planer om at skulle i dag 😉

Da jeg skulle ud ad døren for 2. gang fik jeg det næsten fysisk dårligt, ved synet af min sorte vinterjakke. Det var der, det virkelig ramte mig, hvor meget jeg trænger til forår og til ikke at skulle pakkes ind i flere lag, hver eneste gang jeg skal op på cyklen. Ka.ik.mere.nu.

Noget nyt skulle der i hvert fald ske og derfor fandt jeg min elskede teddy-pels fra Storm og Marie frem. Den er fra sidste vinters kollektion og det er jo ikke særlig modeblogger-venligt, I know, men så er det jo godt at vi har ASOS, som naturligvis har en nærmest identisk version.

Har I forresten lige være forbi Stonemuse? Der kan I nemlig læse et lille interview med mig. Man skulle næsten tro, at vi havde koordineret det, da hun også var hovedpersonen i min seneste venindebog. Det har vi altså ikke 😉

Kan I have en skøn fredag derude 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments