FORÅRSOPTIMIST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Knit: MbyM Trousers: Sparkz (HERE) Boots: Vagabond (HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE)

I går startede jeg min dag kl. 06.15 med en lang løbetur rundt om søerne. Mens jeg var afsted blev det hurtigt lyst, solen stod op så smukt og der var den fineste ro over byen, som gav mig de vildeste forårsfornemmelser. Efter at have været hjemme og få et hurtigt bad, skulle jeg vælge dagens outfit, som naturligvis blev det I ser på billederne.

Da jeg hoppede på cyklen og satte kursen ind mod byen, måtte jeg hurtigt erkende, at jeg måske have være liiiiidt for forårsoptimistisk, for det var stadig T****koldt. Den slags mærker man jo ikke, når man løber. Jeg tror lige at jeg venter lidt endnu, med at at hul på forårsgarderoben.

Det positive er dog, at jeg fik brugt mine nye og fine bukser fra Sparkz. ELSKER virkelig farven og jeg går lidt og leger med tanken om, om jeg også skulle anskaffe mig den tilhørende blazer. Et lyserødt jakkesæt kunne da være meget sejt, kunne det ikke?

Derudover fik jeg også brugt mine flotte Vagabond-sko igen, som jeg har savnet hele vinteren. Det vil være synd at kalde dem varme, men de er altså virkelig pæne og så har de jo den der hæl, som jeg snakkede lidt om den anden dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments