K Ø B E N H A V N

IMG_1351

Adlinks: Coat: MbyM Knit: COS (SIMILAR HERE) Skirt: Envii (HERE) Boots: ASOS (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Hej alle susammen. Jeg er tilbage i København, efter den skønneste og meget forlængede weekend på Fyn. Billederne er fra i går, hvor jeg kun lige nåede hjem og sætte min kuffert, inden jeg skulle videre ind mod byen, hvor den stod på besøg i Ellos’ nye showroom. Det var SÅ pænt og I kan se et lille glimt HER.

Jeg er i fuld gang med en ok travl uge og har virkelig mange bolde i luften. Heldigvis er den fyldt med gode og vildt spændende ting, så det føles på ingen måde uoverskueligt. Så snart jeg har udgivet det her indlæg og drukket dagens første kop kaffe, sætter jeg kursen ind mod byen, hvor Kat og jeg skal spise en hurtig morgenmad og vende en hulens masse forskellige ting. Derefter et par møder og så hjem og arbejde et par timer, inden min aften skal bruges på pizzakursus. Slet ikke nogen dum dag.

Husk at tjekke ind senere – det er jo onsdag og det betyder selvfølgelig venindebog og i dag skal I møde en ret så skøn type fra byernes by, Århus.

IMG_1349

IMG_1350

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments