ALT DET SORTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) T-shirt: Pieces (HERE) Trousers: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Bag: Adax (HERE) Shoes: Stan smith from Sarenza

Jeg siger altid til mig selv (og sikkert også til alle andre) at jeg sjældent går i sort tøj og at jeg forsøger at få så meget farve ind i min garderobe, som muligt. Jeg ved ikke hvem jeg prøver at narre, for det passer jo slet ikke og ofte sker der det, som der skete i går; jeg ender i sort fra top til tå.

Mon ikke det skyldes, at jeg ofte vælger mine jakker, sko og tasker i sort, fordi det er en farve, som ligesom bare passer til det hele. Og så kan der jo ske det, at man kommer til at hoppe i det hele på samme tid 😉

Om en times tid hopper jeg på toget tilbage til København, hvor der venter en lidt travl og tætpakket uge. Heldigvis tætpakket med en masse sjove ting og sager og efter et par stille og langsomme dage her på Fyn, bliver det altså godt at komme tilbage til hverdagen og fart over feltet.

Kan I have en skøn tirsdag ♥ Jeg håber at jeg når at tjekke ind igen senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments