SØNDAG & FORÅRSFORNEMMELSER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Knit: MbyM Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Bag: Adax (HERE) Boots: ASOS (SIMILAR HERE) Scarf: Modström (SIMILAR HERE)

Søndagens outfit, foran den fineste plantevæg hjemme på Fyn. Selvom det ikke ligefrem var en varm fornøjelse at skyde billederne, så tilfører den alligevel et lille forårsagtigt element.

Her til morgen er jeg stadig på Fyn og det fik mig til at tænke på, og virkelig værdsætte, det aller bedste ved at arbejde som jeg gør. Det er selvfølgelig flexibiliteten, jeg snakker om og muligheden for at tage en dag mere, selvom det er mandag. Min søster og lille baby-August er også kommet på besøg og det vil jo være så trist at skulle gå glip af lidt familiehygge. I morgen går den ikke længere og jeg må tilbage til København, hvor der venter en travl og tætpakket uge, og jeg bliver nødt til lige at give planlægningen lidt ekstra opmærksomhed 😉

Kan I have en skøn mandag derude ♥ Mon ikke jeg tjekker ind igen lidt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments