FREDAGSSTILEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Knit: MbyM (HERE) Trousers: 2nd one (ON SALE HERE) Boots: ASOS (SIMILAR HERE) Bag: Adax (HERE)

Så er jeg landet hjemme på Fyn og her er lige så skønt, som der plejer at være. I skrivende stund sidder jeg i mine forældres sofa, med en kold fredagsøl ved min side. Min mor er i køkkenet og forbereder lidt af et festmåltid og så snart jeg har udgivet det her indlæg, så smutter jeg ned og hjælper hende. Fredag eftermiddag er på alle måder mit yndlingstidspunkt på hele ugen.

Jeg vil egentlig også bare lige tjekke ind og vise hvad jeg er iført, på sådan en dejlig dag. Min strik har I allerede set og den er altså gået hen og blevet lidt af en favorit. Bukserne er derimod af nyere dato og er helt perfekte, når man gerne vil have det rart og afslappende, samtidig med, at man er pæn. Som lidt bonusinfo kan jeg fortælle, at de endda er på udsalg.

Kan I have en skøn aften derude 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments