FORÅRSLYKKE, BAMSESTØVLER & FART OVER FELTET

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Knit: & Other Stories Shirt: Gina Tricot (HERE) Skirt: Samsøe (SIMILAR HERE) Boots: UGG (HERE) Bag: Balenciaga

Okay, det her outfit fungerede altså lidt bedre hjemme foran spejlet i morges, end det gør på de her billeder. Det er en af bagsiderne ved blogger-jobbet. Altså det der med, at man ikke bare gå rundt i sin gode tro om, at man ser helt skarp ud. ALT bliver dokumenteret 😉 Men nu får I dem alligevel.

Jeg har ramt nogle travle uger og dage, hvor der er gang i den og fart over feltet, men på den gode måde. Jeg har nævnt det før, men foråret er ved at snige sig ind på mig og jeg har sådan en fornemmelse af, at der venter noget godt. Mit humør er i hvert fald højt og jeg glæder mig til de næste par måneder, hvor der kommer til at ske så mange spændende ting.

I går tilbragte jeg hele dagen i Århus, i forbindelse med noget arbejde jeg laver for mit bureau, Buzzanova. Det lurede I måske allerede henne på Instagram. Igen igen må jeg altså lige nævne, hvor meget jeg elsker den by og de mennesker der bor der. Det kommer bag på mig hver eneste gang jeg besøger den, hvor stor forskel der kan være på service og ganske almindelig venlighed, når man sammenligner Århus og København. Hurra for Jylland.

Dagen i dag har været ganske almindelig med et par gode møder og lidt arbejde herhjemme. I aften får jeg DEN HER og DEN HER til middag og fordi jeg jeg ikke kunne beslutte hvad jeg skulle servere, er jeg gået all inn på tre forskellige opskrifter. Derfor må jeg også hellere se at komme videre i teksten og i gang i køkkenet. Hvis I følger med på snappen (Miekirstine) kan I allerede se lidt af menuen.

Kan I have en skønt torsdag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments