MIT VINTERLOOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Jacket: Fjällräven (HERE) Trousers: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Hat: COS (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith from Sarenza Bag: Balenciaga

Det her er nok nogle af de mest ærlige outfitbilleder i bloggens historie. For nej, jeg render selvfølgelig ikke rundt og ser sådan her ud, når det er minus 15000 grader udenfor. Jeg smider ganske enkelt overtøjet, kniber ballerne sammen, smiler til kameraet og takker mit immunforsvar for snart at have holdt mig forkølelsesfri i et år.

Jeg bor praktisk talt i min elskede jakke fra Fjällräven og de dage, hvor jeg ikke kan have den på, hvis jeg f. eks skal være lidt fin, så bliver jeg altså i dårligt humør.

At fryse er virkelig noget af det værste jeg ved og faktisk endte jeg også med at have jakken på i lørdags, hvor jeg var i byen med mine veninder. Da jeg skulle ud ad døren, blev jeg enig med mig selv om, at det simpelthen ikke ville være smerten værd, hvis jeg valgte en anden frakke 😉

Ellers har jeg haft en ret mandags-agtig mandag, hvor jeg hele tiden har været et skridt bagud. Kender I det? Jeg er inde i en forholdsvis travl periode, hvor jeg ikke når andet, end det højst nødvendige. Sådan er det jo for alle engang imellem, men dagene er altså lidt bedre, hvis man også når noget af det sjove, så som træning og frokostpauser.

I aften skal jeg heldigvis i madklub med mine veninder, så jeg ved med sikkerhed, at jeg er glæd (mæt) og tilfreds når jeg går i seng.

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments