SØNDAGSSTILEN & GARDEROBEOPRYDNING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Knit: & Other Stories Top: Gina Tricot (HERE) Trousers: MbyM (HERE) Boots: ASOS (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Go’eftermiddag, kære læsere. Nu tænker I måske “hva’ Søren har hun gang i” for jeg har jo lige vist et helt andet søndagsoutfit henne på Instagram. Det er faktisk også lidt snyd, for dèt billede er til et helt andet projekt. I’ll keep you posted 😉

Så det I ser her, er det ægte outfit og det, som jeg også er iført i skrivende stund. Sådan helt simpelt klassisk og afslappende – præcis som jeg kan lide det. Min formiddag gik med en lille familiekøretur til Vanløse, hvor min søster + kæreste (og børn) har købt et hus. Jeg er vild med det og lettet og lykkelig på samme tid. Lettet fordi det er placeret i cykelafstand til Nørrebro og lykkelig fordi det er en yderst pæn location til fremtidige outfitbilleder OG fordi jeg allerede glæder mig til sommeraftener med grill i haven.

Derudover har jeg også brugt en del af weekenden på forårsoprydning i garderoben. Det er et kæmpe projekt og jeg føler stadig, at jeg kun lige et gået i gang. Jeg har opdateret min Tictail med et hav af sager og det meste koster under 100 kr. Så smut lige forbi og se om der er noget der frister.

Jeg er langt fra færdig, så der kommer meget mere i den nærmest fremtid. Jeg holder jer selvfølgelig opdateret henne på Facebook 

Må I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments