BLUE BLUE BLUE

IMG_1215

Adlinks: Knit: Custommade (SIMILAR HERE) Trousers: Mango (ON SALE HERE) Bag: Balenciaga Boots: ASOS (HERE)

Glædelig fredag kæreste læsere ♥  Det er nu altid rart at starte et indlæg med den sætning.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var på farten det meste af dagen. Vejret viste sig fra en noget så blandet side, med regn det ene øjeblik og sol det næste. Hvis man lige ser bort fra regnen og blæsten, så er simpelthen så vild med, at man småt begynder at kunne mærke det spæde forår. Det er naturligvis ikke varmen, som får det frem, så det må være noget med lyset og måske vores indre ur?

Jeg var hoppert i den fine blå strik fra Custommade, som efterhånden har reddet mig fra en del tøjkriser. Jeg elskeder simpelthen farven og kvaliteten er tip top. Jeg kan desværre ikke finde den online længere, men mon ikke der kunne hænge en enkelt eller to tilbage i butikkerne?

Bukserne fra Mango købte jeg faktisk helt tilbage i December, men havde bare glemt at alt om dem. De er naturligvis lavet i “pleather” og har I prøvet at bære det materiale i frostgrader? Hvis ja, så ved I hvorfor jeg ikke har brugt dem før nu, og hvis nej, så prøv endelig ikke på det. Sidst jeg cyklede i et par “pleather-bukser” i bidende kulde, resulterede det I fuldstændig forfrosne ben, som nærmest var så blå som min strik 😉

Det må hermed være dagens gode råd! Må I have en skøn fredag ♥ 

IMG_1217IMG_1214IMG_1216

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments