ONSDAGSMIDDAG & LYSERE DAGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Dress: Envii (HERE) Boots: ASOS (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Livet som blogger begynder så småt at blive nemmere nemmere i takt med at vi får mere og mere lys. Det er altså intet mindre end helt fantastisk.

Billederne her er fra i går, sidst på eftermiddagen, inden jeg var til den hyggeligste middag med HVISK lùlù her på Nørrebro. Det var sådan en god aften og jeg fik måske lige en cocktail for meget. Lige pt. har jeg i hvert fald svært ved at overskue det hold jeg har meldt mig til i Fitness World og som starter lige om lidt 😉

Som I kan se var jeg hoppet i det der må være min yndlingskjole pt. Den fungerer til det hele og gør mig stadig glad hver eneste gang jeg kigger på den.

Nu må jeg hellere se at få pakket den træningstaske og komme igang med dagens gøremål. Kan I have en skøn torsdag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments