THAT ENVII SUIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suit from Envii (HERE & HERE) Shoes: Gardenia SS16 Bag: Balenciaga 

Åh altså. Det er næsten ikke til at forstå, at det kun er lidt over en uge siden, at jeg stod der på en tagterrasse i Thailand, med fugtigt saltvandshår og den smukkeste natur i baggrunden. Det var virkelig en god ferie.

Men det kan vi lige snakke om på et andet tidspunkt, for egentlig er det mit tøj, som det skal handle om nu. Mit fine sæt, er nemlig endnu et masterpiece fra Envii og er netop landet i deres webshop. Det er som om, at de spytter det ene pæne sæt ud efter det andet. I det hele taget er jeg ualmindelig begejstret for deres nye kollektion og er fristet til at købe 90% af webshoppen. De gør det virkelig godt.

Dert bliver lige et hurtigt pip fra mig for nu. I dag er nemlig en helt speciel dag. Min lille nevø August skal døbes og jeg skal være hans gudmor. Det har jeg ret meget optur over. Jeg har det også ret vildt over det tøj jeg skal have på 🙂 Der er faktisk tale om endnu et sæt og I skal selvfølgelig nok få det at se senere. Ellers kan I altid følge med på Insta og snappen (Miekirstine) hvor jeg sikkert nok skal opdatere.

Kan I have en skøn søndag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Udgivet i samarbejde med Envii

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments