NY VINTERJAKKE – PÆN, PRAKTISK & VARM

IMG_1767

Adlinks: Jacket: Fjällräven (HERETop: Zara Skirt: Zara Boots: ASOS (HERE) Bag: Balenciaga

Da jeg var en ung (og uvidende) teenager, kunne jeg snildt gå en hel vinter i sko uden isolering og små tynde jakker. Faktisk husker jeg et år, hvor jeg næsten altid havde min læderjakke på. Hvordan det kunne lade sig gøre, må I ikke spørge mig om. Enten bed jeg det virkelig i mig eller også er min smertetærskel blevet noget mindre med årene 😉

Ikke desto mindre, bliver min vinter noget mere overskuelig og meget nemmere at komme igennem, hvis jeg har det rigtige udstyr. Altså når vi snakker påklædning 😉 Nede i Thailand vidste jeg, at jeg ville komme hjem til en ny og ret fantastisk jakke. Faktisk en, som har været på en ønskeliste i mange år og som jeg endelig har anskaffet mig. Det er selvfølgelig denne fætter fra Fjällräven, vi snakker om.

Praktisk tøj er sjældent pænt, men det synes jeg faktisk at den her og jeg kan love jer for, at der ikke går det mindste vindpust igennem. Det siger sig selv, at kvaliteten er tip top, så selvom vi (forhåbentlig) snart er i slutningen af vinteren, så synes jeg stadig, at det er en rigtig god investering, for det bliver jo vinter igen på et tidspunkt og hvis den ikke er tidløs, så ved jeg ikke hvad den er 😉

Nu hvor vi snakker om Fjällräven så kører de en ret sjov og anderledes konkurrence inde i deres butik på Frederiksborggade her i København (hvor min jakke også er fra). Her kan man gå ind og tage en Selfie iført polar-udstyr og dele det på Insta. Så kan man vinde et vintereventyr i Nordsverige, hvor man bl.a vil blive kørt over polar isen i egen hundeslæde. Det vil altså være en ret sej oplevelse at have på sit CV og jeg er personligt blevet ret vild med den slags rejser, siden jeg besøgte Nordkapp sidste år.

IMG_1777IMG_1741IMG_1794

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments