PÅ EN REGNVEJRSMANDAG

IMG_1608Adlinks: Coat: MbyM (ON SALE HERE) Knit: Pieces (HERE) Trousers: ASOS (HERE) Boots: Ivylee Bag: Balenciaga Hat: COS (SIMILAR HERE

Jeg havde sådan en rar mandag i går og jeg var i højt humør fra start til slut. Ikke at der skete noget specielt, men jeg tror det handler om, at jeg efterhånden er ved at være 100% mig selv igen og har tankerne fulde af idèer, inspiration og gå på mod. Når jeg er aller mest træt og ugidelig, så kan jeg godt miste troen på mig selv og have enormt svært ved at se meningen med det jeg har gang I. Kender I det?

Selv en mandag med heldagsregn kunne ikke slå mig ud 😉 Jeg var bl.a forbi The Powder room for at give mine vipper en opfyldning. De havde det ikke specielt godt efter en uge, hvor jeg har tilbragt 80% af tiden i havvand. Derefter satte jeg mig ind på Emmerys og drak en kop kaffe alene, mens jeg ventede på at Kat fik, så vi kunne skyde lidt billeder. Det slog mig, at det var alt for længe siden at jeg sidst har gjort det, altså sat mig ind på en cafè for at drikke en kop kaffe alene og kigge ud på byen. Jeg gjorde det ofte engang og det er altså virkelig hyggeligt.

Mit outfit var et godt klassisk hverdags-agtigt et af slagsen. Den fine blå frakke har efterhånden reddet mig en del gange og har virkelig gjort sit job godt herover vinteren. Den er stadig på udsalg, hvis nogen skulle mangle en fin blå frakke.

Bukserne fra ASOS er af nyere dato og var en af de ting, som overraskede positivt, da posten kom med dem. Kvaliteten er overraskende god og noget siger mig, at de kommer til at blive flittigt brugt i løbet af foråret.

Nu vil jeg pakke mit træningstøj og hoppe en tur i Fitnessworld inden jeg tager hul på en hel dag foran computeren.

God tirsdag til jer 

IMG_1665

IMG_1637

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments