SKOVMANDSSKJORTE, AFSLAPNING & NYE EVENTYR

 photo PC280016_zpsyvjcd1op.jpg

Adlinks: Shirt: RAILS (HERE & SIMILAR HERE) Trousers: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Boots: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Endnu en stille dag er gået her på fine Fyn. Og hvad hvad har jeg så lavet? Arbejdet en smule, fået fixet et par løse ender og klaret en del hængepartier. Så har jeg bagt hjemmelavede pitabrød (arabic style) og derudover kastet mig ud i en ny og spændende opskrift. Behøver jeg at sige, at jeg ELSKER juleferie.

Dagens højdepunkt må næsten være, at jeg har bestilt min næste rejse. Faktisk forlader jeg allerede landet om præcis 23 dage og skifter mørke, vinter og sne ud med palmer, kolde øl og hvide sandstrande. Hvor rejsen går hen kan I se på snappen (Miekirstine) men mon ikke jeg snart løfter sløret herinde også.

Jeg har selvfølgelig klædt mig efter temaet; afslapning. Skovmandsskjorte og mine absolutte yndlingsbukser fra Gina Tricot. I skrivende stund sidder jeg plantet i sofaen med benene oppe og skal til at forberede det sidste indlæg om året der gik.

Kan I have en SKØN aften ?

 photo PC280038_zpsrwezwxmk.jpg

 photo PC280013_zpsnjwwxasc.jpg

 photo PC280041_zpsddajmy0h.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments