I AM UNICORN

 photo PC270234_zpsz0qpmigc.jpg

Adlinks: Blazer: Vero Moda T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Boots: ASOS (HERE)

Hej allerskønneste læsere ? Så er jeg tilbage på skærmen, efter et par meget stille dage. Det var nu ganske rart at komme lidt væk fra det hele og ikke bruge så meget som et sekund på at tænke på outfitbilleder, instagramupdates, affiliatelinks og hvad der nu ellers hører sig til.

Har I haft nogle skønne dage? Min jul har været ganske fin og rar. Der var været noget mere gang i den, end hvad vi er vandt til herhjemme i den lille familie. Sådan er det jo, når der pludselig er to små krudtugler med. I år var mit største ønske noget så fancy som en støvsuger. En god en af slagsen, selvfølgelig og det fik jeg, så alt er godt. Derudover fik jeg også den smukkeste tekande og et par enkelte ting til boligen. Nu bliver næste projekt bare, hvordan søren jeg får transporteret den støvsuger hjem til Nørrebro. Det må gerne ske lidt hurtigt, for jeg har det på samme måde som når man fik nyt legetøj som barn; den kan kun gå for langsomt med at få det i brug.

Selvom jeg sådan blog-wise ikke holder juleferie længere, så bliver de næste par dage også ganske rolige og afslappende. Jeg får i hvert fald god tid til at svare på de enkelte mails, som måtte komme ind 😉 Egentlig har jeg altid haft det lidt mærkeligt med ugen mellem jul og nytår, for det er som om, at alt bliver en smule melankolsk, når alt det sjove er overstået. Derudover kan stilheden også næsten være larmende og det kan føles lidt som om, at tiden går i stå. Egentlig, så trives jeg jo aller bedst, når der er gang i den.

Jeg bliver hængende på Fyn lidt endnu og vender tilbage til Nørrebro, når vi skal hoppe ind i det nye år. Til gengæld har jeg en masse gode indlæg i støbeskeen til de næste par dage. Langt om længe får I en status på hvordan det går med min hud og måske også en lille konkurrence i samme forbindelse. I får selvfølgelig også det sidste tilbageblik på 2015 og måske en lille snak om mine forventninger til det kommende år.

Indtil da må I have en fantastisk 3. juledag (hvis man kan sige det) ?

 photo PC270252_zps2oaxk8cx.jpg

 photo PC270281_zpsuz1v7kzz.jpg

 photo PC270272_zpsu1xgvxji.jpg

 photo PC270262_zpsl5xuxvqp.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments