FERIE, FRI, FYN

 photo PC220170_zpsupak68pl.jpg

Adlinks: Knit: MbyM (HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Boots: Ivelee (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Hej venner og glædelig 22 December ? Her får I lige et par helt dugfriske billeder fra fine Fyn. Yep, Fyn. Jeg stod op kl. alt for tidligt til morgen, for at hoppe på et alt for tidligt tog. Jeg kunne simpelthen ikke overskue, hvis jeg skulle havne i noget af alt det der DSB-kaos, som der altid er op til jul. Så hellere være lidt træt og sløv. Og får man jo også lidt ud af dagen, ik? 😉

I går holdte vi vores event med HVISK og det gik simpelthen så fint. Tusind tak til jer der kom forbi. Da vi var færdige havde jeg officielt juleferie og det fejrede jeg hjemme på sofaen med take away, sæsonafslutning på The Affair og senere kuffert-pakning. Jeg har en rigtig stor en med, for jeg satser på at blive her på Fyn i 100 år.

De kommende dage står egentlig bare på afslapning og kvalitetstid med min lille familie. Jeg tænker, at jeres planer er ca. de samme, så tempoet herinde bliver nok også lidt mere langsomt end normalt ?

 photo PC220186_zpse6ygrgks.jpg

 photo PC220173_zpsktzsg2vd.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments