MULIGVIS VERDENS BEDSTE JOB

AussomeSom udgangspunkt er jeg enormt glad for min nuværende arbejdssituation og elsker virkelig min hverdag så meget, at jeg til tider kan have lidt svært, når jeg jeg skal forlade den. I det hele taget, så føler jeg mig enormt privilegeret og har hele tiden haft det sådan, at jeg ikke ville bytte den væk for noget andet.

MEN, så fik jeg en mail den anden dag, eller faktisk fik jeg en fin pakke, med en masse shampoo og en flaskepost. Brevet i flaskeposten, var en beskrivelse af det man nok må betegne som verdens bedste job. Sagen er nemlig den, at Aussie lige nu søger en ny Instagram manager.

Det lyder jo som et ganske fint job i sig selv, men det er altså også lige værd at bemærke, at arbejdspladsen er i Australien, hvor man selvfølgelig bliver fløjet ned og får hele opholdet betalt, i det halve år, jobbet strækker sig over. Derudover får man også 15.000 svenske kroner i lommepenge hver måned. Det gad man godt, ik? 😉

Og nu til det sjove, for heldigvis slipper man for at skrive en kedelig, lang og formel ansøgning. Den del foregår nemlig også henne på Instagram. For at søge jobbet, skal man faktisk ikke gøre noget som helst andet, end at uploade et billede og hashtagge det med #Aussomejob og tagge @aussiehairofficial. Det eneste krav er, at det skal være et “aussome” billede, men jeg vil nok anbefale noget med hår og måske lidt sol og strand 😉

Derefter gælder det selvfølgelig om at få alle man kender til at like billede og smutte hen på Aussies Tumblr og give en stemme. Ansøgningsfristen er d. 4 Januar, hvorefter et dommerpanel vil finde en vinder. Jeg kan afsløre, at panelet bl.a består af Miss (insta-queen) Sandra.

Ses vi I kampen?

Udgivet i samarbejde med Aussie

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments