FRIDAY FRIDAY

 photo PC180124_zps5ucgp6wx.jpg

Adlinks: Vest: Custommade (HERE) Knit: COS Trousers: Weekday (SIMILAR HERE) Boots: Ivylee (SIMILAR HERE) Bag: Balenciaga

Hermed fredagens (yderst behagelige) outfit. Jeg havde skam også en yderst behagelig dag, som startede med et lille besøg hos Beauty Avenue. Jeg skulle jo lige have lagt en sidste hånd på julelooket 😉 Efterfølgende satte jeg kurs mod Frederiksberg centret, hvor jeg mødtes med min søster, til sådan en omgang her. Åh det var lækkert og fik mine tanker tilbage til det her på Bali.

Som I kan se var jeg iført en vest. Det sker ellers ikke så ofte, men jeg kan godt fortælle jer, at jeg fik et stort crush på den her, da jeg så den I Custommades showroom tidligere på året. Nu er den endelig landet i butikkerne og findes faktisk også som jakke.

Om aftenen cyklede Kat og jeg hele vejen ud til Islands brygge, hvor Rikke har residens these days. Vi spiste sushi og snakkede om sjove tider i Singapore og Bali. I aften står den på Julefrokost med min madklub og menuen er sammenskud, så jeg må hellere se at komme en tur i Føtex.

Kan I have en skøn lørdag ?

 photo PC180126_zps39nkohdb.jpg

 photo PC180143_zpsg2uqg195.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments