FORÅRSFORNEMMELSER I DECEMBER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Knit: Custommade pre spring 16 (SIMILAR HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Boots: ASOS (HERE) Bag: Balenciaga

Så kom den varme, som da har talt så længe om i vejrudsigterne. Jeg var i hvert fald ved at få et mindre hedeslag i morges, da jeg cyklede ind til byen. Nu havde jeg jo lige vænnet mig til at være pakket ind fra top til tå. Jeg klager bestemt ikke og for min skyld, måtte den gerne blive resten af vinteren.

Meget passende, var jeg hoppet i en rigtig sommer-farvet strik fra Custommade. Er den ikke bare fin? Jeg er helt forelsket i farven og ikke mindst materialet. Den er fra deres pre spring kollektion, så den skulle meget gerne lande i butikkerne og på webshoppen lige straks.

Dagen startede jeg hos 9PR som havde inviteret på pressedag, morgenmad og julegaver. December har været stille på event og pr-fronten, så det var næsten helt mærkeligt er være tilbage igen. I ved, lidt på samme måde, som når man kom tilbage i skole efter sommerferien. Heldigvis har det betydet, at jeg har haft mulighed for at gå i dybden med en masse andre ting. Ganske rart egentlig.

I morgen går de fleste på juleferie, så der bliver der helt stille. Selv smutter jeg først hjem til Fyn på tirsdag, for jeg har lige en julefrokost i weekenden og DET HER event på mandag, hvor jeg selvfølgelig håber at se en masse af jer ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments