STRIBER, DENIM & EN PALME

outfit1

Adlinks: Dress: Topshop from Zalando (HERE) T-shirt: Nørgaard paa strøget (HERE) Boots: Elizabeth Stuard via Sarenza

Go’mandag morgen ? Vi starter lige ugen med noget så utraditionelt, som et par outfitbilleder skuden indendøre. Den slags bliver aldrig min favorit, men når solen går ned før kl. 15 så kan det altså blive en nødvendighed.

De stammer fra onsdag aften i sidste uge, hvor jeg var til den hyggeligste middag med Polhem PR og webshoppen Royal design, som nok må siges at være lidt af et Mekka for interiør-elskere. Der er nærmest ikke den ting eller mærke de ikke forhandler og man kan vel næsten kalde den en slags ASOS for interiør 😉

Den kommende uge bliver forholdsvis stille og rolig for mit vedkommende. Alt er så småt ved at lukke ned og tempoet er noget lavere, end hvad jeg er vandt til. Lidt kedeligt, men også lidt hyggeligt 😉

Kan I have en rigtig skøn mandag ?

outfit2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments