OM VERDENS RARESTE LØRDAG

 photo PC120012_zpss3pbu7tx.jpg

Adlinks: Coat: Envii (HERE) Knit: Toogoodtobebasic (HERE) Scarf: Custommade (HERE) Trousers: Gina Tricot Boots: Zara (HERE) Bag: Balenciaga

Et par billeder fra i går, hvor jeg havde den hyggeligste dag med min familie. Solen skinnede, vinden var stille og der var julemarked på Nørrebro. Alt var godt. Min mor og jeg startede med en lækker morgenmad, som så sådan her ud. Vi måtte næsten vente en hel time på at få bord, men det var nu ventetiden værd.

Resten af dagen brugte vi på at gå rundt på Nørrebro, så videre til Frederiksberg og til sidst smuttede vi hjem til min søster, hvor den stod på hjemmelavede burger og rødvin. Elsker virkelig den slags weekender.

I dag har jeg en smule travlt, for jeg har inviteret en stor håndfuld veninder til julehygge, hvid gløgg og julegaver, så jeg må hellere se at komme i gang med forberedelserne. Håber at jeg når at tjekke ind senere.

Forresten er det SKØNT at se hvor mange der har deltaget i Konkurrencen om flybilletter til Island. Til jer der ikke har set det, så kan I nå det endnu.

Kan I have en skøn søndag ?

 photo PC120053_zpslypgwlbf.jpg

 photo PC120014_zpsirhn4zwf.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments