HJEMKOMST, EN PÆN STRIK & EN NY TASKE

 photo PC030183_zps8h7l9rgn.jpgAdlinks: Knit: Custommade (HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Boots: Elizabeth Stuart from Sarenza Necklace: Rebekka Rebekka Bag: Balenciaga

Hermed de første billeder, i lang tid, hvor jeg ikke er iført en sommerkjole, placeret foran en eksotisk baggrund. Det er altså lidt trist, hvis jeg skal være ærlig. Realiteten blev også smidt lige i hovedet på mig i morges, da jeg havde fornøjelsen af at cykle ind til byen i en omgang lækker støvregn. Så er jeg altså mere til den luftfugtighed, som Singapore havde at byde på 😉

Men der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Hverdagen blev nemlig startet på den bedst tænkelige måde, da Custommade havde inviteret på hygge og morgenmad. Elsker at starte dagen med sådan en omgang. I dagens anledning var jeg hoppet i den smukkeste strik – selvfølgelig fra Custommade, som jeg anskaffede mig, inden jeg rejste. Jeg bliver simpelthen så glad af den farve og den gør altså en grå og mørk regnvejrsdag lidt mere festlig.

Nu hvor vi snakker om blå, har I så bemærket min nye taske? Det er resultatet af lidt Singapore-shopping, Black friday hos Balenciaga og Rikke’s gode kontakter. Muligvis mit bedste taskekøb i mange år.

 photo PC030209_zps2otedsoj.jpg

 photo PC030189_zpsco90kbif.jpg

 photo PC030198_zpsedl6kmmi.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments