SØNDAG & REJSEKLAR

 photo PB221519_zpsu0h4llu1.jpg

Adlinks: Coat: COS (SIMILAR HERE) Knit: Custommade (HERE) Trousers: H&M (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Så skal jeg da lige love for, at vinteren har meldt sin ankomst her i København. Jeg er på INGEN måde fan af sne, men lige nu kommer den faktisk meget belejligt, for det får mig til at glæde mig endnu mere til at sætte kursen mod Singapore og 30 grader i morgen.

I går aftes skulle jeg til fødselsdag hos en veninde og selvom hun også bor her på Nørrebro, så lignede jeg en snemand da jeg kom frem og det samme skete, da jeg cyklede hjem i nat. På det tidspunkt var det altså lidt surrealistisk at tænke på, at jeg ligger på en bounty strand på Bali om en uge. Lige så skørt er det at gå og pakke sommerkjoler og bikini i kufferten. Det bliver SÅ godt.

Dagen i dag er gået med brunch med min madklub, lidt træning og så selvfølgelig pakning. Heldigvis rejser vi først i morgen eftermiddag, hvilket passer mig ganske fint. Jeg synes altid at jeg ender med at skulle flyve kl. 7 om morgenen og så får man da først jetlag 😉

Kan I have en skøn aften ?

 photo PB221520_zpsbbgaothi.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments