SMÅ STØRRELSER & NEDTÆLLING

 photo PB200278_zpsilv4k4sf.jpg

Åh manner. Nu tæller jeg virkelig dage til, at Kat og jeg hopper på flyveren og sætter kursen mod hende her, ferie og 30 graders varme. Som jeg også talte om i gårsdagen indlæg, så har November i den grad fået grebet om mig og jeg er træt, småstresset og uinspireret.

Det sker yderst sjældent, at jeg slet ikke ved hvad jeg skal skrive om herinde, men sådan har jeg virkelig haft det de sidste par dage. Mine planer om billeder gå konstant i vasken, fordi tiden og mørket bliver ved med at indhale mig. Frustrerende er lige præcis hvad det er. Heldigvis har jeg valgt at holde min weekend forholdsvis fri, så der satser jeg på at få styr på det meste.

Indtil da, vil jeg da lige vise jer nogle af de skønne produkter, som jeg har anskaffet mig til den kommende rejse. Jeg er kæmpe fan af rejsestørrelser og de her fra Davines er simpelthen bare så fine og ikke mindst gode. Hvis tidsplanen holder, så håber jeg at lave endnu en video her i weekenden, hvor jeg viser et par af mine beautyfavoritter.

Kan I have en skøn fredag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments