FREDAG, ENDELIG FREDAG

 photo PB200281_zpswvbot9al.jpg

 photo PB200305_zpsnuhbdeil.jpg

 photo PB200289_zpsbsefcrji.jpg

Adlinks: Coat: ASOS (HERE) Skirt & Sweatshirt: Vero Moda pre spring Boots: Vagabond Bag: A.P.C (HERE)

ENDELIG blev det fredag aften og jeg laver noget så vildt, som at sidde hjemme i sofaen, men et glas rødvin med min side. En lidt atypisk måde at fejre weekenden, men jeg trænger i dèn grad. Det er min første hjemmeaften i 2,5 uge og jeg er simpelthen SÅ træt og glæder mig mest af alt til at hoppe i seng.

Personligt synes jeg selv, at det er forholdsvis trættende at høre folk brokke sig over hvor travlt de har, men nu gør jeg det altså lige selv. De sidste par uger har jeg haft alt alt ALT for mange planer, arbejdsopgaver og bolde i luften. Jeg trives bestemt bedst, når der er gang i den, men jeg har virkelig lært, at man nyder det hele lidt mere, når man også lige har tid til at fordøje det hele. Jeg starter på en frisk, når jeg kommer hjem fra Singapore, det er sikkert og vist.

Her til eftermiddag, har jeg været til julehygge hos mit bureau Buzzanova. Det betød selvfølgelig godt selskab og årets første gløgg. Endda hvid gløgg, som er min absolutte favorit. Nu vil jeg se et afsnit Vild med dans Homeland og derefter forsøge at indhente lidt på min søvnmangel.

Kan I have en skøn aften ? Husk at tjekke ind i morgen, hvor jeg har en lækker konkurrence til jer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments