MORGEN I PALADSET

 photo PB180259_zpsddsuuzrv.jpg

 photo PB180268_zps35abpwnq.jpg

 photo PB180240_zps9ucvqwlr.jpg

 photo PB180271_zpsyfunmlc0.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Pieces (HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Shoes: Adidas from Sarenza Bag: A.P.C (HERE) Necklace: Jane Kønig star tag (HERE)

Dagen i dag startede med en laaaaang gåtur. Jeg skulle til morgenmad hos Bestseller, i deres smukke palads inde i Bredgade. Efterfølgende skulle jeg videre med det offentlige, så cyklen måtte jeg lade stå hjemme. Jeg hader busser så meget, at jeg hellere vil gå 4 km. Så det gjorde jeg også det var egentlig ganske rart.

Billederne her er også taget derinde og jeg vil simpelthen ønske, at jeg havde så fine og fotogene omgivelser hver dag. Det vil slet ikke være dumt. Resten af dagen har været lidt af et puslespil med alt for meget frem og tilbage og hvor det hele skal gå op i en højere enhed. I morgen er ligesådan. Det er aldrig så slemt når man er midt i det, men planlægningen og koordineringen, kunne jeg sagtens være for uden 😉

Nu vil jeg hoppe en tur ned i Fitness World og rense mine tanker, inden jeg skal hjem til min veninde til mad og hygge. Kan I have en god aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments