SATURDAY SADNESS

 photo PB140132_zpsybr1skr9.jpg

 photo PB140152_zpsjoy9ggft.jpg

 photo PB140145_zpsoj84soln.jpg

 photo PB140167_zpsp5yij1nn.jpg

Adlinks: Knit: Gina Tricot (HERE) Jeans: Old ones from ASOS (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE) Boots: ASOS (HERE)

Et par billeder fra dagen i går, som egentlig bare skulle have været en hyggelig og afslappende lørdag, her på Fyn. Det blev selvfølgelig ændret lidt, da vi vågnede op til de triste og forfærdelig nyheder fra Paris.

Jeg kunne sagtens skrive linje op og ned om, hvor glad jeg er for mine jeans og fortælle, at jeg lige har købt den fine strik i endnu en farve. Men hvis jeg skal være ærlig, så føles den slags stadig en smule ligegyldigt og overfladisk. Så jeg vil lade billederne tale for sig selv og ønske jer alle en rigtig god søndag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments