NOVEMBER

 photo outfit1_zpspskvp5rg.jpg

 photo Outfit2_zpsiyrtc8ry.jpg

 photo Outfit4_zpsxnxigcfy.jpg

 photo Outfit3_zps7kgtm52l.jpg

Adlinks: Coat: Weekday (HERE) Dress: Global Funk Boots: Vagabond Bag: A.P.C (HERE)

Der er fuld fart over feltet i disse dage og det slog mig lige i går, at jeg ikke har haft en eneste hjemmeaften i 1,5 uge og faktisk heller ikke får det, før tirsdag i næste uge. Heldigvis trives jeg bedst, når der er gang i den og 90% af de ting jeg laver, er gode ting. Mine dage har været proppede med en god blanding af blogrelaterede ting og private aftaler. Det må være tilfældighederne som gør, at det hele lige falder oven i hinanden.

Hele dagen i dag, har jeg siddet i møde hos mit bureau, Buzzanova, hvor vi har arbejdet på og udviklet en masse spændende fremtidige kampagner. Jeg er er helt ør i hovedet af at tænke og brainstorme, så lige nu sidder jeg faktisk hjemme i min sofa og nyder stilheden. Det eneste jeg kan høre, er lidt biler og små-snakkeri nede på gaden. Det kan faktisk være nogle yderst meditative lyde 😉

Lige straks skal jeg friskes op, inden jeg endnu engang hopper på cyklen og ud i verden. I dag har en af mine barndomsveninder inviteret på hygge og middag. Jeg har ikke set hende i flere måneder, så det glæder jeg mig naturligvis til.

Billederne er fra i går, hvor alt bare var gråt i gråt, så det blev mit outfit også. Jeg kan tydeligt se, hvordan jeg bare bliver mere og mere vinterbleg, så jeg priser mig lykkelig over, at der er under to uger til, at jeg sidder i 30 grader og nyder en kold øl 😉

Kan I have en skøn aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments