CALIFORNIA DREAMING

 photo PB080005 kopi_zpspvztudbi.jpg

 photo PB080034 kopi_zpsi0hnyxyw.jpg

 photo PB080022 kopi_zpspqvybdtg.jpg

 photo PB080015 kopi_zps1t0xwuzf.jpg

Adlinks: Jacket: MbyM T-shirt: Brandy Melville Jeans: Monki (HERE) Boots: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Jeg vil godt lige starte ugen med at pudse min glorie og fortælle, at jeg virkelig havde en yderst produktiv søndag. Jeg fik sat en stor tyk streg over SÅ mange hængepartier og da jeg gik i seng, føltes det næsten som om, at en sten som var lettet fra mit hjerte. Kender I det?

Som I kan se, havde jeg også givet mig outfit et lille touch af noget business og voksenagtig, med en fin blazer fra MbyM 😉 T-shirten fortjener også lige et par ord med på vejen. Den havde jeg nemlig glemt alt om, fordi den har hængt og skjult sig, blandt alle mine andre hvide t-shirts. Jeg købte den i Californien i sommers, som en lille souvenir og jeg bliver helt varm om hjertet når jeg kigger på den, fordi den vækker så mange skønne minder. Den er fra det amerikanske mærke, Brandy Melville, som faktisk meget gerne måtte åbne i Danmark. Eller i det mindste lidt tættere på Danmark, for de havde altså virkelig mange fine ting.

I dag står den på en hulsens masse arbejde foran computeren, måske en tur i fitness og senere skal jeg på sygebesøg hos hende her. En ganske fin og rar mandag.

God dag til jer også ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments