TIP TOP CHECKED

 photo PB050038 kopi_zps6krcqyc4.jpg

Adlinks: Coat: ASOS (HERE) Boots: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Åh November, hvor er du dog grå og kedelig. Heldigvis, er mine dage så tæt pakkede lige nu, at jeg ikke rigtig bemærker det. Den indstilling håber jeg, at jeg kan holde kørende de næste par måneder. Mon ikke det også hjælper lidt på det hele, når jeg smutter til de varme lande om et par uger?

I dag har sovet HELT til kl. 9 hvilket sker yderst sjældent, men jeg var til fødselsdag hos min veninde i går og i aften skal jeg ud igen. Det kræver selvfølgelig lidt søvn, hvis min 28-årige krop skal holde til det 😉 Jeg er dog stadig ret træt i hovedet og kan mærke, at min skriftlige kreativitet er gemt laaaaaangt væk. Så jeg tror at jeg stopper her og ønsker jer alle en rigtig rigtig god lørdag ?

 photo PB050028 kopi_zpsr8nue87h.jpg

 photo PB050049 kopi_zpsfvx0uv3g.jpg

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments