OM SMUKKE & BUDGETVENLIGE RAMMER

 photo PB050006 kopi_zpszcq6jzgx.jpgJeg kan være lidt af en kamæleon, når det kommer til boligindretning. Den ene dag har jeg lyst til at alt i min lejlighed skal være i pastelfarver, og den næste har jeg lyst til at det hele skal være simpelt og minimalistisk. Nu er det jo “desværre” ikke så nemt at ændre sin boligstil, som det er at ændre sin tøjstil, men min erfaring siger mig, at de små ændringer faktisk kan gøre en ganske stor forskel.

Som de fleste andre kvinder, så ejer jeg også alt for mange små nips-ting, som jeg rykker rundt, pakker væk og finder frem igen. Det hjælper altid lidt, men mest af alt har jeg en kæmpe svaghed for plakater med smukke motiver. Hvis I spørger mig, så er det også den aller bedste måde at skabe nye liv i sin boligindretning. Desuden koster en pæn plakat oftest det samme som en skjorte i H&M. Faktisk har jeg en hel spand fyldt med plakatruller og de er alle sammen fyldt. Når jeg trænger til fornyelse på boligfronten, så køber jeg en ny plakat og skifter den ud med en gammel, som jeg så pakker væk, men sikkert tager frem igen, når fornyelses-lysten atter melder sig.

I ved det nok allerede, men når det kommer til plakater, så er JUST SPOTTED nærmest det eneste sted jeg handler. Deres udvalg er intet mindre end helt fantastisk og så elsker jeg, at de kontant får nye produkter OG at de har gratis fragt. Da jeg så det smukke smukke motiv med den lille pige og fuglen fra Vee Speers, vidste jeg, at jeg ville få svært ved at leve videre uden. Det er et billede som rummer så mange fine ting og som skaber en dejlig ro. Det er abstrakte motiv er lavet af søde Betina, som netop er sprunget ud som kunstner og jeg synes simpelthen at det er så fint. Det kan i øvrigt også købes hos Just Spotted.

Da jeg bestilte billedet med pigen, røg der også lige et par rammer med, for det det er en af de ting, som jeg altid har haft lidt udfordringer med. Ofte koster de jo det hvide ud af øjnene, og jeg er ikke specielt vild med dem de har i IKEA. Rammerne står JUST SPOTTED selv bag og de kommer i flere forskellige farver og størrelser. Kvaliteten er der heller ikke en finger at sætte på, så hvis nogen derude skulle være på rammejagt, så får de mine varmeste anbefalinger

Billedet af Fyn er fra 140581, som en af mine gamle venner står bag. Men det kommer I til at høre meget mere om i Weekenden.

 photo PB050004 kopi_zpsuuputj4k.jpg

 photo PB050007 kopi_zpsgizszxnz.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments