OM ONSDAGE & DRØMME DER GÅR I OPFYLDELSE

 photo PB040347 kopi_zpsiik5nwce.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Custommade Trousers: H&M (HERE) Boots: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Et klassisk hverdagsoutfit, fra dagen i går. Eller i hvert fald den første del af dagen, for jeg lavede et lille tøjskifte om aftenen, da ASOS havde inviteret på middag og drinks i kødbyen. Det var vanvittig hyggeligt og i dag kan jeg da også godt mærke i kroppen, at jeg var en af de sidste, som forlod selskabet 😉

Om formiddagen var jeg forbi et stort kommunikationsbureau, sammen med et par blog-kollegaer. Her skulle vi fortælle om vores erhverv, om hvordan vi arbejder, samarbejder og om hele det her Influencer-marketing. Det var super spændende og det er bare skønt, at der er så meget fokus på den slags i øjeblikket. Det er et område som er i vanvittig udvikling og det er virkelig interessant at følge med i og ikke mindst være en del af.

Da jeg startede på Uni, for det der efterhånden er en del år siden, var det min drøm at komme til at arbejde med kampagner og branding. Nu sidder jeg her, og faktisk er det jo det jeg beskæftiger mig med hver eneste dag. Jeg havde nok bare ikke troet, at det ville komme til mig på den måde. Dremas do come true, eller hvad man nu siger 😉

Kan I have en skøn dag ?

 photo PB040356 kopi_zpsjg1e46ze.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments