EFTERÅRSKÆRLIGHED

 photo PB020294 kopi_zps3h9pcy3z.jpg

 photo PB020304 kopi_zpsepchcwqi.jpg

 photo PB020283 kopi_zpsdqh4tjlj.jpg

 photo PB020309 kopi_zpsxj6lqunl.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (HERE) Trousers: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Boots: Vagabond Necklace: Stine Goya (HERE)

Århus i går og Fyn i dag. Selvom jeg egentlig havde masser af ting og sager, som jeg snildt kunne tage fat i, hjemme i København, så kunne jeg simpelthen ikke få mig selv til ikke at stå af toget på Fyn, når jeg nu alligevel kørte over. Så her har jeg tilbragt en skøn mandag og det har som altid været rart. Virkelig rart.

I går morges, da jeg sad i toget, blev jeg fuldstændig tryllebundet af det smukke smukke efterårslandskab, som vi kørte i gennem. Faktisk tror jeg, at jeg tilbragte en hel time, på bare at sidde og stirre. Da jeg forlod Århus, sidst på eftermiddag, og satte kursen mod Fyn, gav solen det vildeste røde skær og kombineret med alle de rødlige og brune farver, som naturen byder på i disse dage, var det helt magisk. Så flot synes jeg altså ikke at efterår plejer at være 😉

I morgen går turen atter hjem til København og det nu er heller ikke helt dumt.

Kan I have en skøn aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments