OM DOBBELTMORALE & FOR HØJE FORVENTNINGER

 photo PA300260 kopi_zpsasvdnww6.jpg

Adlinks: Coat: Designers Remix (HERE) Knit: Old ones from COS Jeans: H&M Trend (HERE) Boots: Vagabond Bag: A.P.C (HERE)

Hej venner ? og rigtig glædelig søndag. Lad mig lige starte dagen med at være lidt dobbeltmoralsk; Hvis der er noget der altid har irriteret mig, så er det når folk brokker sig over eller hele tiden fortæller om at de ha åhhh så travlt og hvor meget de godt kunne bruge en ekstra dag i ugen. Men ikke desto mindre, så er det lige præcis sådan, at jeg har haft det de sidste par dage.

Da ugen startede, havde jeg sådan semi-mange planer. Ikke noget vildt, men hver evig eneste dag, blev tiden ved med at løbe fra mig og jeg undervurderede konstant hvor lang tid de forskellige ting ville tage. Det har resulteret i, at jeg hele tiden har følt mig bagud med alt og hver eneste aften, er gået i seng med den der følelse af at have alt for mange ufærdige bolde i luften. Kender I det? Jeg har også måtte aflyse op til flere ting og aftaler, hvilket slet ikke ligner mig. Fra i morgen starter jeg på en frisk og forholder mig lidt mere realistisk til den tid jeg har til rådighed. Ikke noget med at bede om flere timer i døgnet 😉

I skrivende stund sidder jeg i lyntoget med meget tunge og trætte øjne og destinationen er Århus, hvor der venter endnu en dag med Baileys og Elle & Dig. Derefter tager jeg hjem til mine forældre på Fyn og bliver forkælet med lækker mad og søndagshygge. Jeg overejer at blive mandag også, for jeg trænger virkelig til en fridag i rolige omgivelser.

Kan I have en rigtig god søndag ? Jeg må indrømme, at jeg er en smule misundelig på jer som har fri 😉

P.s: Billederne er forresten fra i fredags 😉

 photo PA300263 kopi_zpsqagjb5wu.jpg

 photo PA300252 kopi_zpswwghzegd.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments