ONSDAG I BLÅ

 photo PA280130 kopi_zpsqu72i0nz.jpg

Adlinks: Coat: Envii (HERE) Knit: COS Jeans: H&M trend (HERE) Boots: ASOS (HERE) Necklance: Stine Goya (HERE)

I går handlede det om pink – i dag handler det om blå. I det hele taget, er jeg bare blevet bidt af en gal farvepalette og forsøger at gå udenom alt det sorte. Med undtagelse af de dage, hvor jeg går død for inspiration 😉 Strikken er spritny og købt på udsalg i COS. Det er desværre slut nu, så jeg har ikke lige kunne finde et link.

Dagen i dag, bliver en af dem, hvor jeg skal holde tungen lige i munden, da jeg skal en del frem og tilbage. Først pressedag hos Only – det er heldigvis her på Nørrebro. Så hjem og arbejde. Derefter en tur ind til byen, hvor Munthe har inviteret på efterårshygge og hende her lancerer nogle smukke billeder. Til sidst tilbage til Nørrebro, hvor jeg skal i bogklub med min veninder. Jeg er stadig langt fra færdig med bogen, så det skal også lige klares et sted midt imellem. Hurra for lydbøger 😉

Kan I have en skøn torsdag ?

 photo PA280155_zpsssbuo74a.jpg

 photo PA280136 kopi_zpsbpfaipdb.jpg

 photo PA280158 kopi_zpszytozwhj.jpg

 photo PA280156 kopi_zpsef77eu3x.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments