HAPPY IN PINK

 photo outfit3_zps62lb2p5r.jpg

 photo outfit5_zpsh1muozdw.jpg

 photo outfit1_zpsgl7lsynf.jpg

 photo outfit6_zpsjt0csccx.jpg

 photo outfit4_zpsylvm5oqc.jpg

Adlinks: Knit: ASOS (HERE) Jeans: ASOS  Boots: ASOS (HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Earrings: Priesme (HERE)

Amen altså. Efteråret viser sig jo fra sin aller mest fantastiske side disse dage, så når vi får så meget sol og varme, så overlever vi nok at det bliver lidt tidligt mørkt.

Billederne er fra i går og I har måske allerede set et af dem henne på Insta. Jeg havde tætpakket dag, fyldt med spændende ting, så som en sød følger også gjorde mig opmærksom på, så var jeg lige en dag forud 😉 Jeg fløj rundt mellem pressedage og møder og sidstnævnte havde jeg ret meget optur over, så jeg var nok bare lettere og forvirret og glad i låget. I det hele taget var jeg bare high on life og tog mig selv i at smile til alle på min vej. ELSKER de dage. Mon det kan have noget at gøre med, at jeg var hoppet i lyserødt? Det må jeg gøre noget oftere 😉

Som om at det ikke var nok, så sluttede jeg dagen på bedst tænkelige måde – sammen med min madklub. Vi fik selvfølgelig fantastisk god mad, vin og vendte verdenssituationen. Da vi startede madklubben i 2008 var vi lige startet på Uni og de fleste af vores samtaler handlede om de andre fra RUC. Hvem der var dumme, hvem der var søde, hvilke mænd der var pæne og hvem vi IKKE gad i gruppe med.

Nu snakker vi om arbejde, møder, politik og giver hinanden gode råd til at løse hverdagens små konflikter. Hver gang jeg har et dilemma, så ender jeg med at finde svaret i min madklub. Det er rart og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden.

I dag arbejder jeg på højtryk på hjemmekontoret og senere smutter jeg ind til byen hvor den står på et par events.

Kan I have en skøn onsdag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments