3 FANTASTISKE HÅNDCREMER

 photo PA260013 kopi_zpsmcdylzgn.jpg

Så snart det bliver koldt derude, så sker der slemme ting på mine hænder og fingre. Faktisk trives de slet ikke i temperature under 15 grader. De bliver tørre, som i rigtig tørre og når frosten melder sin ankomst, så begynder de også at sprække og bløde. Det er intet mindre, end svært ubehageligt.

Heldigvis findes der en del gode håndcremer derude og jeg har efterhånden testet en del. Jeg har fået et par favoritter og jeg bruger dem faktisk på samme tid. Altså ikke sådan at jeg blander dem, men på èn dag kan jeg sagtens bruge flere forskellige. Jeg har en derhjemme på sofabordet, en i køkkenet og så selvfølgelig en i tasken. Lige for tiden sværger jeg til følgende tre:

? Cosborg Finger care: Den her er faktisk udelukkende lavet til sprukne fingre og det anbefales, at den kun bruges en til to gange om dagen. Man skulle tro at den var enormt fed, men det synes jeg faktisk ikke at den er. Den har en skøn konsistens og er virkelig god til at få de små sprækker til at hele. Den kan købes lige HER.

? Jurlique precious rose: Den her er ret stor, så den egner sig ikke så gode til at have med i tasken. Derfor er den blevet fast inventar hjemme på mit sofabord og her gør den altså sit job virkelig godt. Den dufter helt fantastisk af roser. Ikke for meget og ikke for lidt og så stammer duften endda fra rosenekstrakt og er helt naturlig. Her er bestemt det også værd at nævne konsistensen, som er virkelig god. Den er er ikke super fed, men virkelig nem og at smøre på og fugter hænderne helt perfekt. Den kan købes HER.

? Burts bee’s Hand repair cream: Her har vi så den, som altid er at finde i min taske. Størrelsen er perfekt, konsistensen er som smør og så dufter den let af kakaosmør. Den kan lige præcis det den skal; holde hænderne fugtige hele dagen. Den kan købes HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments