EN FESTLIG SØNDAG OG GRÆNSER DER SKULLE OVERSKRIDES

 photo PA250173 kopi_zpsqrljpryn.jpg

 photo PA250179 kopi_zpsuuyjikgj.jpg

 photo PA250170 kopi_zpsgkqxjiu5.jpg

Adlinks: Coat: Envii (HERE) Dress: Nørgaard paa Strøget Boots: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hej venner ? Jeg er langt om længe landet hjemme i sofaen og kan endelig holde et par timers weekend. Det har været en søndag med gang i, kan I tro. Jeg startede med at stå alt for tidligt op og løbe en hurtig tur. Jeg tror faktisk at jeg havde Nørrebro helt for mig selv, sådan en søndag morgen 😉 Jeg mødte selvfølgelig en del som var på vej hjem i byen og de må jo have troet, at jeg var skør. Det er jeg nok også, men jeg elsker virkelig at stå tidligt op.

Efter et bad og lidt morgenmad, hoppede jeg på metroen og satte kursen mod Bella Sky, hvor jeg i samarbejde med Baileys skulle deltage i Elle&dig. Jeg vil ikke gå i flere detaljer i dag, for der kommer et helt indlæg om dagen, senere på ugen. Jeg vil dog lige røbe, at jeg 6(!!!) gange skulle tale foran mere end 50 gæster og ærligt talt, så var det altså en smule grænseoverskridende. Første gang gik det ikke specielt godt og jeg var totalt nervøs og ryste på hænderne-agtig. Det blev heldigvis bedre gang for gang. Jeg elsker at snakke og jeg vil sindssygt gerne blive bedre til at tale i store forsamlinger. Den slags må man da kunne tage et kursus i?

Billederne herover er så aktuelle som de kan blive og er skudt på hjemvejen. Så hvis jeg ser en smule træt ud, så ved i hvorfor. Det har godt non været lidt af en begivenhedsrig weekend (jf. dagens tidligere indlæg) så nu vil jeg snuppe et glas rødvin, spise noget take away og læne mig tilbage.

Kan I have en skøn aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments