EN EFTERÅRSDAG

 photo PA210022 kopi_zpsioje1bzw.jpg

Adlinks: Coat: Designers Remix (HERE) Knit: Mango (HERE) Skirt: Zara (HERE) Boots: ASOS (HERE) Bag: Adax (HERE) Necklace: Jane Kønig startag

Sådan så jeg ud i går, som var sådan en dejlig og smuk efterårsdag, hvor solen kiggede frem i ny og næ. Jeg var til et par enkelte pressedage og fik ordnet nogle praktiske ting herhjemme. Om aftenen var jeg til middag hos min søster, som jo praktisk talt kan føde any time now. Derfor holder jeg også telefonen tæt på mig og får et mindre panikanfald, hver eneste gang den ringer. Jeg har dog sagt til hende, at hun godt liiiiiige kan trække den til næste uge, for jeg har lidt for travlt til at blive moster de her dage 😉

Som I kan se var jeg hoppet i mine spritnye støvler fra ASOS. Jeg ELSKER dem og de er virkelig behagelige at have på. Derudover formår de også at holde mine ben varme og eftersom jeg er lidt af en frossenpind, så er det et kæmpe plus 😉

Kan I have en rigtig god aften ?

 photo PA210069 kopi_zpsm8bppclj.jpg

 photo PA210063 kopi_zpsfoexayc6.jpg

 photo PA210076 kopi_zpsdsxkuzfj.jpg

 photo PA210017 kopi_zps8sqg3ghf.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments