TRAVLE DAGE & BEHAGELIGT TØJ

 photo PA200177 kopi_zpsqvm8hnix.jpg

Adlinks: Coat: MbyM Trousers: Gina Tricot (HERE) Knit: Sparkz (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg var på farten hele dagen. Selvom der var godt gang i den og tiden var knap og det hele lidt hektisk, så var det virkelig en god dag. Jeg sluttede af med madklub sammen med mine veninder, så da jeg endelig lå i min seng ved 23-tiden, var jeg godt træt i hovedet efter at have snakket konstant hele dagen 😉

Som I kan se, var jeg hoppet i et ret så behageligt outfit. Når jeg har de der dage, som kræver meget af mig, så er det virkelig vigtigt, at jeg føler mig godt tilpas – og hvem gør ikke det i sådan en god omgang strik?

 photo PA200236 kopi_zpsmumwqsql.jpg

 photo PA200170 kopi_zpskmbmwfem.jpg

 photo PA200246 kopi_zpsa8r1wyjh.jpgHalskæden er fra den nye Pieces x Julie Sandlau-kollektion som simpelthen er så pæn. Jeg har en lille rabatkode til jer, hvis der er noget fra kollektionen I gerne vil have. Hvis I skriver Pieces&Juliesandlau i check out, får I 25% på en valgfri vare.

Kan I have en skøn dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments